skip to Main Content
Cal-Mateuet-Travesseres-la-Cerdanya-Pyrenees

Cal Mateuet

La casa rural de Cal Mateuet, es troba a la Cerdanya, a Travesseres, un petit poble a una altitud de 1.150m, des d’on es pot apreciar una immillorable vista a la Serra del Cadí, un dels paisatges més apreciats de la Cerdanya.

Es tracta d’un antic paller rehabilitat, convertit en tres cases rurals independents. De les seves corts  pel bestiar i els pallers, tot al voltant de la casa pairal amb una gran era per comunicar-se, s’han habilitat tres cases independents (una d’elles adaptada per a persones amb discapacitats) des de les quals podem oferir tranquil·litat, espais i vistes meravelloses de la Cerdanya,  sense oblidar l’hort com a proveïdor imprescindible de verdures en la vida rural i els animals de la granja ( conills, gallines, pollastres, vaques, vedells, cavalls…) per desconnectar del dia a dia i, sobretot relaxar-se.

Vingui a la nostra casa rural a la Cerdanya!

Activitats

La Casa Rural de Cal Mateuet a la Cerdanya és un punt de partida ideal per a  realitzar excursions a la muntanya, al estany de «La Pera», Tossa Plana de Lles, a la Serra del Cadí, i inoblidables dies gràcies a les innumerables rutes disponibles.

A la tardor els voltants es transformen en una zona prolífica de tot tipus de bolets.

Al hivern sempre tindreu la possibilitat de practicar el esquí de fons a les pistes de «Arànser» i «Lles» de les més grans d’Espanya. A mes de les pistes d’esquí alpí a la Massella, La Molina, Andorra, Els Angles,…

Tot tipus d’ esports d’ aventura, des d’enlairaments amb globus, fins la pràctica del ràfting i el piragüisme al Parc Olímpic del Segre (la Seu d’ Urgell).

I Rutes d’Art Romànic per descobrir.

http://www.calmateuet.com/galeria-dimatges/37.jpg/image

 

Església s/n, Cal Mateuet
(25726) Travesseres LLEIDA

Telf. 973 51 51 70 – 666 53 58 91

info@calmateuet.com

www.calmateuet.com

Back To Top