skip to Main Content
Càmping La Borda Del Pubill

Càmping La Borda del Pubill

El Càmping

Al mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu, al poble de Ribera de Cardós, es troba el Càmping La Borda del Pubill al centre d’una de les valls més emblemàtiques del Pallars Sobirà.

El Càmping La Borda del Pubill disposa d’unes modernes instal·lacions. Una àmplia zona d’acampada, envoltada d’arbres i verd, parcel·les tranquil·les, bungalows, bungalows de lux, Mòbil-homes i bengalies, cada allotjament perfectament condicionat tant a l’estiu com a l’hivern.

Comptem també amb una gran zona esportiva, més de 10.000 m2 d’instal·lacions esportives perquè al càmping La Borda del Pubill, apostem fortament per l’esport.

Tenim pista de pàdel; tenis i mini-bàsquet; volei / futbol platja; camp de futbol d’herba natural; espai polivalent, sota cobert, amb taules de ping-pong i altres i, per acabar, pista de petanca / bitlles.

En tots els espais naturals del voltant trobem infinitat de camins per poder fer llargues i interessants rutes, sortint caminant des del càmping. Disposem també d’un 4 x 4 per portar a tothom que ho vulgui als racons més salvatges de les nostres muntanyes.

Conscients de la importància de les energies renovables, estem compromesos amb el medi ambient i utilitzem calderes de biomassa, plaques solars i fem compost per ressembrar la gespa anualment.

Restaurant – Cafeteria

Al restaurant- cafeteria de la Borda del Pubill podran esmorzar, prendre un aperitiu, passar una estona agradable jugant al billar o al futbolí, veure les diferents retransmissions esportives i gaudir d’una estona a l’aire lliure en les nostres terrasses.

Durant els mesos d’hivern encenem la llar de foc, creant un ambient distés i agradable.

Carretera de Tavascan, Km 9.5
25570 Ribera de Cardós (Lleida)
Tels: (+34) 973 623 088 / 028
info@campinglabordadelpubill.com
www.campinglabordadelpubill.com

Back To Top