Saltear al contenido principal
Rafting Llavorsí

Rafting Llavorsí

AVENTURA TOT L’ANY!

Parc d´aventura

Vine a conèixer la nostra nova activitat: un parc d’aventura (únic a la comarca, ja que està completament instal·lat als arbres) amb més de 70 jocs. Hi trobaràs més de 400 tirolines, salts al buit, lianes, passarel·les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors… Prova-ho: no te’n penediràs!

Hidrospeed
El descens d’hidrospeed és una activitat amb la qual et sentiràs com un peix a l’aigua. Tu contra el riu, comptant amb l’ajut d’un trineu aquàtic que et permet flotar i dirigir el descens.

El vestit de neoprè, l’armilla salvavides, les aletes, el casc i, com no, els monitors seran els teus aliats.

Canoes de riu
El descens amb canoes de riu s’assembla molt amb al descens de ràfting, tant per l’equipament com pel tipus d’embarcació, encara que en aquest cas la mida de la barca és més reduïda. Només dos ocupants la dirigeixen amb les palades.

Una altra diferència destacada és que en descendir, el monitor fa la seguretat en una piragua d’aigües braves i sempre al costat de les canoes.

Les canoes de riu ofereixen un contacte més directe amb l’aigua i amb les tècniques de navegació. Atreveix-te amb aquesta nova modalitat!

Hípica
Excursions a cavall

Les nostres excursions a cavall es duen a terme en companyia de guies coneixedors del terreny que ens mostraran els llocs més atractius dels voltants de Llavorsí, passejant per boscos i creuant rius. Una forma relaxant de conèixer els racons més amagats de la comarca.
La durada d’aquetes sortides és variable. Pot ser d’una o de diverses hores.
Rafting Llavorsí compta amb un centre hípic únic a la comarca, amb unes instal·lacions de 10.000 m2 dedicades a aquesta activitat. En aquest espai es troben situades les quadres, la cafeteria, la braseria i la terrassa.

Disposem d’uns mitjans tècnics i uns monitors que permeten estrenar-se en aquest esport tan bonic, o bé perfeccionar-ne la tècnica.

Camí de Riberies,
25595 Llavorsí (Lleida)

Telèfon: (+34) 973 622 158

 aventura@raftingllavorsi.com

www.raftingllavorsi.cat

Volver arriba