skip to Main Content
Autotaller Sala Multimarca

Autotaller Sala Multimarca

Serveis
Mecànica, electricitat, xapa, pintura pneumàtics, alineació, climatització, revisions pre-ITV, vehicles nous i d’ocasió, agència d’assegurances.ASSISTÈNCIA EN VIATGES 24 H

 

¡Més de 50 anys al vostre servei!

Per a descriure l’inici d’Auto Taller Sala, hem de retrocedir fins a 1963, quan Alberto Sala i Maria Sellart montaren un petit taller de reparacions elèctriques de l’automòbil dins la població d’Artesa de Segre.

L’any 1971 varen traslladar el seu taller al carrer Pol i Aleu de Sort, on seguiren oferint els mateixos serveis, sent el primer taller d’electricitat de l’automòbil en instalar-se al Pallars Sobirà.

Gràcies a la bona rebuda obtinguda i veient les necessitats de la comarca, decidiren ampliar serveis, i per a fer-ho, l’any 1974 adquiriren dos locals a l’Edifici Vilamflor de la Carretera de la Seu d’Urgell.

Dins aquesta nova ubicació es prestaven serveis d’electricitat de l’automòbil, mecànica i grua 24h (primera en instalar-se al Pallars Sobirà). Van ser nomenats Servei Oficial SEAT i més endavant també SUZUKI / SANTANA.

Auto Taller Sala
Avinguda Pelai Fontsaré, 6, 25560 Sort, Lleida
Tels: 973 620 132 / 608 939 820
albert@autotallersala.com
www.autotallersala.com
Back To Top