skip to Main Content
Camping-Moli-Serradell

Càmping Molí Serradell

Omple els teus sentits

Situat a Campdevànol (Ripollès) entre els alts pics del Pirineu i la plana, el Càmping Moli Serradell es troba enmig de la vall de Sant Llorenç rodejada de rius i muntanyes d’una bellesa extraordinària.

Antic Molí de farina des del 1738 anomenat Molí d’ en Dou, el mólí funcionava amb l’aigua dels dos rius que el rodegen, el riu Merdàs i Prunés.

Des de fa més de 40 anys, el Càmping Molí Serradell és un negoci familiar que s’ha anat adaptant per oferir als nostres clients un estada especial i familiar amb nosaltres.

Oferim als nostres clients la oportunitat de viure una experiència en plena natura i amb multitut de possibles activitats: senderisme, visites culturals, buscar bolets, espais de descans, degustar les nostres especialitats  amb carns i embotits de proximitat i d’animals criats a casa i  el pa i  la coca que fem nosaltres mateixos al forn de llenya cada diumenge.

Bungalows
Els nostres bungalows li ofereixen una estada amb tota comoditat gaudint de tots els serveis del càmping. Els bungalows estan totalment equipats, incloent utensilis de cuina, calefacció, taula i bancs de fusta al portxo i aigua calenta.

El Restaurant
Tot per oferir als nostres clients uns plats amb un sabor exquisit, casolans i saludables.
Fem dinars i sopars per grups, empreses , aniversaris, trobades familiars, etc. Cal reservar

Fem diferents celebracions durant l’any, com la festa de Cap d’Any, la matança del porc, Sant Joan, la Festa Major o la Castanyada.

Back To Top