skip to Main Content
Hotel-grevol-llanars-Vall-de-Camprodon-ripolles

Hotel Grevol

HOTEL GRÈVOL SPA**** a la Vall de Camprodon – Pirineu de Girona

L’Hotel Grèvol Spa de Llanars-Camprodon, ubicat en un entorn privilegiat del Pirineu català, és una destinació perfecta per aquelles persones interessades en el turisme rural o de muntanya, o en fer una escapada romàntica en parella a un hotel a Camprodon amb encant.

Posem a la teva disposició 36 confortables habitacions i suites d’ambient rústic, amb vistes a la Vall de Camprodon, decorades amb l’estil càlid i íntim d’una cabanya de muntanya.

L’Hotel Grèvol Spa també disposa de:

  • Restaurant, on trobaràs una reconeguda proposta gastronòmica, fruit de la barreja de la cuina mediterrània i d’autor.
  • Cafeteria, amb una acollidora llar de foc on resguardar-te del fred i la neu
  • Sala de jocs per a nens i adults.
  • Sala de lectura.
  • Extens jardí amb més de 2.000 m2.
  • Centre Spa Grèvol, relaxant i romàntic, amb piscina, jacuzzi, bany de vapor, solàrium, gimnàs i carta de massatges i tractaments estètics.

Ens trobaràs a prop de l’estació d’esquí de Vallter 2000. L’hotel està ubicat molt pròxim a zones ideals per a la pràctica de ciclisme, senderisme, i altres esports de muntanya, incloent les reconegudes “rutes pel romànic” on podràs contemplar la bellesa de pobles com Ripoll, Beget o Sant Joan les Abadesses.

Si prefereixes una experiència més cosmopolita, l’Hotel Grèvol Spa es troba a només 40 minuts de la ciutat de Girona i a 90 minuts de la ciutat de Barcelona.

RESTAURANT GRÈVOL,

L’Hotel Grèvol Spa compta amb la distinció de ”Hotel Gastronòmic” gràcies al seu Restaurant Grèvol, un referent de la cuina catalana i, especialment, de la Vall de Camprodon.

La proposta culinària del Restaurant Grèvol destaca per la seva varietat i creativitat, fruit de combinar el millor de la gastronomia mediterrània i de la d’autor. Tota la carta està elaborada amb productes de proximitat i la més alta atenció al detall. El nostre xef Ignasi Bergonyó i el seu equip de professionals t’oferiran una experiència culinària inoblidable, inspirada per l’entorn de la Vall de Camprodon.

Gràcies a la seva ubicació inigualable enmig de la natura dels Pirineus Catalans, el Restaurant Grèvol és ideal per degustar propostes innovadores amb firma pròpia sigui quina sigui l’ocasió – tenim menús i espais privats per sopars romàntics, dinars en família o banquets de celebració i esdeveniments professionals.

Si busques relaxar-te o prendre un snack, visita el nostre bar: disposa d’una àmplia selecció de begudes i una cuidada proposta gastronòmica, que podràs degustar, a l’estiu, a la terrassa amb vistes a la muntanya, i, a l’hivern, al costat de la nostra acollidora xemeneia.

 

L’SPA DE L’HOTEL GRÈVOL: RELAXA’T ALS PIRINEUS

Desconnecta de la rutina i l’estrès del dia a dia en el teu hotel de Camprodon. L’Hotel Grèvol Spa posa a la teva disposició el Centre Spa Grèvol, amb un exclusiu circuit d’aigües i un servei de massatges i tractaments estètics amb els que aconseguiràs total benestar. Deixa’t mimar pel nostre equip d’experts en relax i wellness – t’ho mereixes!

 

Avda. Les Saletes, 7
17869 Llanars (Girona)
Vall de Camprodon

T. 972 74 10 13
reserves@hotelgrevol.com
www.hotelgrevol.com

Back To Top