skip to Main Content
El Celler Dels Joglars

El Celler dels Joglars

El Restaurant

La cuina feta al Celler dels Joglars es una cuina basada en la qualitat del producte i una correcta aplicació de la tècnica.
Disposem d’una carta no molt extensa, però hi afegim cada setmana una sèrie de suggerències que la completen.

La qualitat del producte es un condicionant bàsic per desenvolupar una cuina sana i equilibrada.

  • El peix es portat cada dijous des de la llotja de Barcelona.
  • La carn de vedella i de corder es de procedència de la Vall Fosca ( a pocs quilòmetres del nostre restaurant), una de les valls més verges del Pirineu, on es poden alimentar els animals en prats de alta muntanya de forma natural.
  • El pollí ve directament de Rialp, amb la garantia de que pocs dies abans es trobava corrent per la Vall d’Àssua.
  • Les verdures i fruites son portades des de l’horta de Lleida, on, ens adaptem a la disponibilitat de producte a cada temporada.
  • La resta de productes, son triats i seleccionats amb cura i afecte per tal d’aconseguir així una simbiosi perfecta en l’execució de la nostra cuina.

A l’hora d’aplicar la tècnica intentem estar a la última, pel que fa a tecnologia, sense oblidar les nostres arrels i on ens trobem. Disposem tant del darrer crit en maquinaria per a cocció al buit com d’una cuina econòmica per a poder fer els civets i els guisats tal i com s’ha fet sempre a les cuines de tota la vida, amb llenya.

Al nostre restaurant us podem preparar un sopar romàntic i especial al nostre racó per parelles, organitzar la celebració d’un esdeveniment familiar, preparar un dinar o sopar específic per a esdeveniments d’empreses a la vostra mida, organitzar-vos tot els servei de restauració de la vostra boda, comunió, aniversari … o preparar-vos caterings a mida per esdeveniments o dates assenyalades.

De cara al bon temps també disposem d’un petit jardí on poder celebrar esdeveniments al’aire lliure.

La capacitat màxima del nostre restaurant és de 70 persones. Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres trucant-nos al 973.620.663 o bé per correu electrònic a info@elcellerdelsjoglars.com

Nova terrassa!

Ja disposem de la nova Terrassa on disfrutar de una copa o d’un àpat informal a mode de petits tastets, en un entorn tranquil i amb un ambient únic!

Càtering

Estem preparats per cobrir qualsevol tipus d’esdeveniment tant en interior com exterior, fent gaudir als nostres comensals igual que si vinguessin a visitar-nos al nostre Restaurant de Montardit. Consulta’ns, segur que podem adaptar-nos al teu projecte sense compromís en completar el tracte, però amb el màxim un cop confirmat. Portem l’escència del Pallars junt amb la innovació allí on sigui! No tenim limit de comensals, tu tries el lloc i nosaltres ho fem possible, en un barranc? Dalt de un cim? Al mig de un embassament? … si pots somiar-ho, nosaltres ho cuinem!

 

Plaça Major s/n
25569 – Montardit de Baix – Pallars Sobirà (LLEIDA)
Tel. 630 253 255 · 973 620 663

info@elcellerdelsjoglars.com

www.elcellerdelsjoglars.com

Back To Top